Benefiets festival 2018

Op 23 juni zullen drie bands belangeloos optreden. De entree is gratis, maar ook nu zal er gecollecteerd worden voor het goede doel. Het beloofd een muzikaal spectaculaire avond te worden, met optredens van bands uit binnen en buitenland.

Bands

Thursday's Coming

Wat in het najaar van 2015 begon als een gelegenheidsformatie, groeide in korte tijd uit tot Thursday's Coming. Vernoemd naar de repetitieavond waar de leden wekelijks met smart naar uitkijken.

De verschillende achtergronden en schrijfstijlen van de bandleden zorgen voor dynamische pop-rock, met invloeden van bands als: The Counting Crows, Pearl Jam en The Eagles. Maar vooral het enthousiasme op het podium en de toegankelijkheid van de nummers maakt van Thursday's Coming een band die het waard is om gezien te hebben.

4-Watt

De originele line-up van 4-Watt is weer bij elkaar gekomen voor een reunie (jaartje). Het credo van destijds geldt nog steeds :"... No Doubt its Loud...". Zoals toen zal er een mix van eigenwerk en covers worden gespeeld, waaronder nummers van, Jimi Hendrix, Black Crowes, Herman Brood, Allman Brothers enz. De line-up is weer:

  • Zang: Lei Knapen
  • Gitaar: Marcel Numan
  • Gitaar: Mol Schoenmakers
  • Bas: Mattie Brouwers
  • Dums: Haico Brummans

 

!nfused

Zij brengen, "Handgemachte Musik die Spaß macht". Een Rock en Blues !nfusion met een uitroepteken. De ervaren muzikanten uit het Duitse Viersen willen niet door het leven gaan als 1 van de vele coverbands. Zij willen niet in een “Schublade der Musik” terecht komen. Ze maken Rock en Blues met wat uitstapjes naar Pop. Muziek voor 18 tot 88 jarigen. Geen podium is te klein of te groot. (Dat laatste is niet onbelangrijk tijdens het TBF.) !nfused neemt het publiek met hun ongebreideld enthousiasme mee naar ongekende muzikale hoogtes. Logisch dat de vonken er vanaf spatten en overvliegen naar het publiek. Keep on rockin’

Locatie:

Take Five
Parade 62
5911 CE Venlo

Aanvang:

Zaterdag 23 juni 2018 om 19.00 uur