Benefiets festival 2019

Op zaterdag 22 juni vindt bij Muziek café Take Five op de Parade in Venlo, de 10e editie plaats van het meest gezellige kleine festival in Venlo en omstreken. Aanvang 19.30 uur. Entree is gratis. Line up: Daffodils, Monkey Business en als afsluiter Sticky Stones. Alle muzikanten treden belangeloos op voor het goede doel, de Stichting TroTro. Tussen de optredens door wordt voor het goede doel gecollecteerd. Het wordt een ware jubileum editie. We zijn er in geslaagd om een bijzondere line-up te realiseren.

Sticky Stones

Dit jaar zal de hoofdact een ode brengen aan The Greatest Rock’n Roll band in the world, The Rolling Stones. De Stones hebben in 2015 ter opening van hun wereldtournee in Los Angeles live at the Fonda hun klassieke album, die met die rits, STICKY FINGERS in zijn geheel integraal gespeeld. Gelegenheidsband “Sticky Stones” zal op 22 juni bij Take 5 op de Parade in hun voetsporen treden en Sticky Fingers in zijn geheel ten gehore brengen. Uiteraard aangevuld met wat klassiekers uit de Golden Stones Era 1968-1972. De band bestaat uit 10 muzikanten uit Venlo, waaronder een te gekke blazerssectie. De set zal ongeveer anderhalf uur duren. De muzikanten die meespelen zijn: Dicky Kersten, Tessa Kersten, Karel Koster, Marcel Salverda, Frenk Hinssen, Andre Benders, Wim Kauffmann, Roger Pinnow, Marc van Bussel en Jules van Bussel. We hopen jullie allemaal op 22 juni te mogen begroeten voor deze te gekke rock ‘n roll party!!! Monkey Business

Monkey Business

speelt swingende oude en nieuwe rock met uitstapjes naar pop soul en funk. Het repertoire loopt van gouwe ouwe zoals de Stones, Fleetwood Mac en Golden Earring tot moderne artiesten als Anouk,Amy McDonald, Kings of Leon en Muse. De band speelde al door heel Nederland, in Duitsland en België, en maakte afgelopen november voor de derde keer een succesvolle tour door Engeland. Monkey Business bestaat uit:

  • Sophie van Dommelen - Zang en percussie
  • Han Geurts - gitaar en zang
  • Arjan Mulder - Toetsen
  • Richard Publichuisen - Drums en zang
  • Peter Stapel - Gitaar en zang
  • Emile Thewissen - Bas en zang


The Daffodils!

Het is 28 maart 2018 als in theater De Garage in Venlo vijf jonge, gedreven muzikanten staan te popelen om hun eerste optreden te verzorgen. De lengte van de set is niet meer dan 15 à 20 minuten maar dat mag de pret niet drukken, het eerste optreden van The Daffodils is een feit. Het publiek in theater De Garage heeft genoten en is onder de indruk van de muzikale capaciteiten van deze jonge muzikanten. Dankzij het optreden in De Garage zijn er meerdere boekingen binnen gekomen, en dus moest de band aan de bak om het repertoire uit te breiden. Inmiddels zijn er flink wat covers, maar ook eigen nummers aan het repertoire toegevoegd en kunnen The Daffodils zich presenteren als een goede en volwaardige band. Wie zijn The Daffodils? The Daffodils is een rock/blues band, opgericht in het najaar van 2017. Ze maken muziek die ze uitdagend en vooral leuk vinden waarbij er gebruik gemaakt wordt van de individuele kwaliteiten om het niveau op te schroeven. De bandleden kennen elkaar al langere tijd, en zo is er een hechte vriendenclub ontstaan. De band wordt gevormd door drummer Rik Vercoulen en bassist Jona Beck, die samen de ritmemachine van de band vormen. De zang komt voor rekening van Michelle Westerman die met haar zangkwaliteiten en uitstraling ieder nummer sterk neerzet en het publiek meeneemt in het plezier van het optreden. Koen van Gardingen speelt op toetsen en gitaar, en is de jongste telg van de band. Op lead gitaar speelt Bart Vrijdag die met stevig gitaarwerk en vlammende solo’s voor de kers op de taart zorgt. The Daffodils brengen het publiek met een dynamische show vol energie en passie terug naar de essentie: de muziek! Met covers van o.a. Neil young, ACDC, Herman Brood, led Zeppelin, Jimi Hendrix en eigen werk nemen ze het publiek mee naar de jaren ’70 en ’80.

Locatie:

Take Five
Parade 62
5911 CE Venlo

Aanvang:

Zaterdag 22 juni 2019 om 19.00 uur