Boek/film/sponsoravond 2019

Boek/film/sponsoravond op 17 juni

Dit jaar voert ut Tuinhuuske voor de 20e keer actie voor het goede doel. In het kader hiervan is er op 17 juni in Theater de Garage in Venlo een boek/film/sponsoravond. Deze avond wordt in nauwe samenwerking met "Theater de Garage" en "Erik Lange Stage Productions" georganiseerd. Speciale gast is journalist en schrijver Thomas Sijtsma.

  • Thomas is schrijver van het boek “Het Beest”. Een boek over wielrenner Lieuwe Westra. Tijdens trainingen en wedstrijden kon Het Beest zich pijnigen als geen ander, maar nu zit er een beest in zijn hoofd dat er maar moeilijk uit gaat. Maw Een inkijk in een bizar fietsleven. Thomas zal voorlezen uit eigen werk en geinterviewd worden door Hein Oostdam.
  • Na de pauze zal de documentaire, "Hoe een bordeel de Tour binnenrijdt" te zien zijn. De bus van Sauna Diana. In deze docu worden herinneringen opgehaald aan de 'Moeder aller bussen' met onder meer vader Frans Siemons en zijn zonen Ruud en Jan. Ook oud-profrenners Eddy Bouwmans en Rini Wagtmans, ploegleider Patrick Lefevere en wielerjournalist Peter Ouwerkerk gaan terug naar de tijd dat wielrennen nog gezellig was.

 

Locatie:

Theater de Garage
Saxenkampstraat 2
5912 EB Venlo

Aanvang:

Maandag 17 juni 2019 om 19.30 uur