Actie voor stichting TroTro

Fietsclub “Ut Tuinhuuske', is een vriendenclub van recreatieve wielrenners en is in 1995 opgericht. Naast de alledaagse, recreatieve fietsactiviteiten wordt door ons sinds 1999 een keer per jaar, een bijzonder evenement georganiseerd. Een evenement dat geheel in het teken staat van het ondersteunen van “het goede doel”. Dit jaar alweer voor de 19e keer. 

De laatste jaren werd onze jaarlijkse steun aan goede doelen, gerealiseerd aan de hand van drie activiteiten. Een sponsortocht, het Tuinhuuske Benefiets Festival op de Parade bij “Cafe Take Five” in Venlo en een boek/film/sponsoravond in de Citycinema in Venlo.

Dit jaar zal er echter geen sponsortocht gefietst worden. Omdat we de actie en de steun aan de projecten erg belangrijk vinden, hebben we wel besloten om de andere twee activiteiten, te blijven organiseren.
4 juni, aanvang: 19.30 uur Boek/film/sponsoravond in Citycinema Venlo
23 juni, aanvang: 19.30 uur Tuinhuuske Benefiets Festival in Café Take Five Parade Venlo 

Via bovengenoemde activiteiten, hopen we voldoende geld te genereren om een mooi project van Stichting Tro Tro  te kunnen financieren. Iedereen die meewerkt aan de avond in de Citycinema of tijdens het Festival, doet dit belangeloos. Verder blijven de organisatorische kosten laag door een mooi samenwerkingsverband met “ Café Take Five” en “Citycinema” uit Venlo. Hun facilitaire steun is erg belangrijk.

We zijn natuurlijk ook op zoek naar financiële sponsoren. De afgelopen jaren hebben we een erg trouwe schare van sponsoren weten te enthousiasmeren. Zonder deze enthousiaste meedenkers, goeddoeners, mee voelers en/of fietsliefhebbers is actie voeren niet mogelijk. We willen hierbij dan ook graag weer beroep op hen doen.

Dit jaar zal de opbrengst van onze actie gaan naar de Friends Maternity Clinic in Sawla, Ghana.

Friends Maternity Clinic is 30 jaar geleden opgericht door Veronica Agyara Bukari, een jonge, ambitieuze vroedvrouw. Veronica heeft inmiddels een groot deel van haar ambities kunnen waarmaken. In de Friends Clinic vinden jaarlijks meer dan 400 bevallingen plaats en worden duizenden mensen, inclusief kinderen, behandeld voor alle mogelijk ziektes. De sanitaire voorzieningen van de kliniek zijn echter te beperkt. Zowel personeel, bezoekers als patiënten maken gebruik van hetzelfde sanitair. Om deze situatie te verbeteren wil Veronica voor de patiënten nieuwe voorzieningen bouwen.

Wilt u deze actie ook steunen, dan kunt u sponsoren, en een financiële bijdrage leveren. U kunt uw donatie overmaken naar onderstaand rekeningnummer. U kunt ook gebruik maken van het sponsorpakket.

Sponsorpakket

Uw bedrijfsnaam (incl. logo) is zichtbaar op de posters die in Venlo verspreid worden, op onze website, en tijdens de filmavond en het Benefiets Festival. De kosten voor dit sponsorpakket bedragen € 200.

Rek. nr. NL44 ASNB 0934279829
t.n.v. P. van den Broek
o.v.v. “Sponsoractie 2018 Tuinhuuske”

Samen met Veronica hopen wij op uw bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Fietsclub “Ut Tuinhuuske”

Voor info

www.trotro.nl 
www.tuinhuuske.nl